top of page

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Pori

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on olennainen osa kiinteistön ylläpitoa. Ilmasi toteuttaa kiinteistösi IV-kanavien puhdistuksen luotettavalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella Porissa. Me ymmärrämme, että puhtaat ilmanvaihtokanavat ovat avainasemassa terveellisen sisäilman takaamiseksi.

Ilmanvaihtojärjestelmät keräävät ajan myötä pölyä, likaa ja muita epäpuhtauksia. Nämä huonontavat ilmanlaatua ja haittaavat järjestelmän toimivuutta, siksi ilmanvaihto tulee puhdistaa säännöllisesti. Ilmanvaihtokanavien puhdistaminen on kannattava investointi kiinteistösi arvon ja asukkaiden hyvinvoinnin kannalta.

Laske hintalaskurin avulla ilmanvaihtokanavien puhdistuksen hinta. 

 iv kanavien puhdistus - Ilmasi Oy

Laadukkaat laitteet, sekä avoin ja rehellinen hinnoittelu

Käytämme töissämme Suomessa valmistettuja laitteita, jotka on suunniteltu juuri Suomessa käytettävien ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukseen. Hinnoittelumme on avointa ja rehellistä. Voit laskea hintalaskurillamme, mitä ilmanvaihtokanavien nuohous tulee maksamaan haluamassasi kohteessa Porin alueella.
Laske ilmanvaihdon puhdistuksen hinta

Energiankulutuksen optimointi 

Toimivalla ilmanvaihtojärjestelmällä on tärkeä rooli energiankulutuksen optimoinnissa. Puhtaat kanavat tarkoittavat tehokkaampaa ilmanvaihtoa, mikä vähentää tarvetta lämmitykselle ja jäähdytykselle. Tämä voi johtaa huomattaviin säästöihin energialaskussa. Sen lisäksi, säännöllinen ilmanvaihtokanavien puhdistus auttaa ennaltaehkäisemään kosteusongelmia ja homeen kasvua, jotka voivat vaikuttaa rakennuksen rakenteisiin ja asukkaiden terveyteen.
 

Ilmasi käyttää alan viimeisintä tekniikkaa

Me tiedämme, että jokainen kiinteistö on ainutlaatuinen, siksi tarjoamme räätälöityjä puhdistuspalveluita, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne Porissa. Käyttämällä alan viimeisimpiä työkaluja ja tekniikoita, varmistamme, että ilmanvaihtojärjestelmänne toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Pori - Miksi kanavien puhdistus on tärkeää? 

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on kriittinen toimenpide, joka ylläpitää sisäilman laatua, energiatehokkuutta ja paloturvallisuutta. Ilmasi toteuttaa ilmanvaihtokanavien puhdistuksen laadukkaasti ja täsmällisesti Porissa.


Ilmanlaadun parantaminen

Me puhdistamme ilmanvaihtokanavat perusteellisesti, mikä poistaa kaikki epäpuhtaudet. Puhdas kanavisto vähentää hengitystieoireita ja luo terveellisemmän sisäympäristön. Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus on tärkeää sisäilman laadun ylläpitämiseksi ja energiatehokkuuden parantamiseksi.
 

Energiatehokkuuden lisääminen

Puhtaat ilmanvaihtokanavat parantavat järjestelmän suorituskykyä. Ilmanvaihdon toimiessa optimaalisesti myös energiankulutus vähenee. Tämä johtaa säästöihin energialaskuissa.
 

Paloturvallisuuden varmistaminen

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen yhteydessä me varmistamme, että ilmanvaihtokanavat ovat vapaat paloa edistävistä materiaaleista, kuten pölystä ja liasta. Säännöllinen puhdistus on osa ennaltaehkäisevää paloturvallisuuden hallintaa.

Miten usein Ilmanvaihdon puhdistus tulisi tehdä? 

Ilmanvaihdon puhdistus on tärkeä osa ilmanvaihtojärjestelmän huoltoa, joka tulisi tehdä säännöllisin väliajoin - yleensä 5 - 10 vuoden välein. Koneellinen ilmanvaihto on usein puhdistettava 5 vuoden välein ja painovoimainen ilmanvaihto 10 vuoden välein. Puhdistuksen yhteydessä kanavistoon kertyneet epäpuhtaudet, kuten pöly, noki, rasva ja mikrobit poistetaan harjaamalla kanavat, kun ne ovat alipaineistettuina. Tämä ehkäisee epäpuhtauksien kulkeutumista sisäilmaan ja parantaa ilmanvaihdon toimivuutta. Puhdistuksen yhteydessä tarkistetaan myös ilmamäärien oikea säätö. 

Miksi kannattaa valita Ilmasi ilmanvaihtokanavien puhdistukseen Porissa?

SUOMALAISET PUHDISTUSLAITTEET

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa käytettävät harjat, vaijerit ja alipaineistaja eli puhdistuksen tulokseen eniten vaikuttavat laitteet ovat kaikki suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tämä takaa sen, että laitteet, joita käytämme soveltuvat juuri suomalaisiin koteihin.

AMMATTITAITO JA
KOKEMUS

Kaikki huoltomiehemme  Porissa ovat alansa ammattilaisia. Panostamme henkilökuntamme osaamiseen ja hyvinvointiin. Lisäkoulutukset ja jokaisen huomioon ottaminen ja arvostus yrityksessämme takaavat myös sinulle erinomaisen palvelun Porin seudulla.

KILPAILUKYKYINEN
HINTA

Kehitämme jatkuvasti kaikkea mitä teemme. Tehokkuuden ja virtaviivaisuuden ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja edullisemmin, tinkimättä laadusta.

6 syytä, miksi ilmanvaihdon puhdistus kannattaa

Ilmasi Kosteusvaurio Ilmanvaihto

KOSTEUS POIS TALOSTA

Erityisesti märkätilojen poistoilmanvaihdon tulee toimia tehokkaasti. Jos kosteus ei kulkeudu ilmanvaihtokanavia pitkin ulos talosta, voi se aiheuttaa kosteus- ja homevaurioita. Jos esimerkiksi kylpyhuoneen peili pysyy huurtuneena pitkään, ilmanvaihto ei todennäköisesti toimi niin kuin sen pitäisi ja ilmanvaihdon puhdistus on aiheellista toteuttaa.

Woman Sleeping

PAREMPI UNENLAATU

Koska nukkuminen on päivittäinen tarpeemme, ja siihen käytetään useita tunteja vuorokaudesta, on sillä suuresti merkitystä minkälaisissa olosuhteissa nuo tunnit vietämme. Uni on aikaa, jolloin aivot ja keho palautuvat päivän rasituksista. Kunnollinen ilmanvaihto pitää makuuhuoneen raikkaana ja hengitysilmasta syntyvät hiilidioksidimäärät kohtuullisina.

rasvakanava.jpg

KEITTIÖN RASVAKANAVAN PALORISKI

Pelastuslain (379/2011) 13 §:n mukaan rakennuksen omistajalla, haltijalla tai toiminnanharjoittajalla on velvoite huolehtia, että ilmanvaihtokanavat ja -laitteet ovat huollettu ja puhdistettu siten, ettei niistä aiheudu tulipalon vaaraa. Keittiön rasvakanavan kohdalla puhdistuksen säännöllisyys on erityisen tärkeää, koska rasvapaloa ei voi vedellä sammuttaa. Lisää blogistamme.

Pregnant Woman by Birch

ALLERGIAT - MYÖS ENNALTAEHKÄISY

Jokaisen kodinomistajan arkielämään vaikuttaa suuresti sisäilman laatu. Astmaatikkojen ja allergisten perheiden kohdalla on kuitenkin kyse elintärkeästä elementistä; Huono sisäilma voi aiheuttaa mm. nuhaa, silmä-, hengitys- ja iho-oireita. Pahimmillaan astmaa sairastavan oireet voivat pahentua radikaalisti. Lisää ilmanvaihdon puhtauden tärkeydestä allergikoille blogistamme.

Fun with Imagination

KIINTEISTÖN ARVO

Kun ilmanvaihtokanavat puhdistetaan säännöllisin väliajoin, voi asunnon ostajalla olla rauhallisempi mieli. Raikas sisäilma ja riittävä ilmanvaihto ovat paitsi asumisterveyden myös rakenteiden kunnon kannalta tärkeitä. Lämmityksen ja ilmanvaihdon säädöillä ja niihin liittyvillä toimenpiteillä pienentyy myös energialasku. Jopa 1/3 kiinteistön kokonaiskulutuksesta syntyy ilmanvaihdon kautta. 

Sisäilman laatu ilmasi

SISÄILMAN LAATU

Vuonna 2016 Harvardin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa tarkkailtiin sisäilman laatua ja sen vaikutusta koehenkilöiden kognitiivisiin kykyihin, kuten oppimiseen, päätöksentekoon ja muistiin.

Tutkimuksessa havaittiin, että ilmanlaadun vaikutus oli merkittävä. Kun ilmanvaihtoa parannettiin ja huoneissa oli alhaiset hiilidioksiditasot, kognitiiviset tulokset nousivat jopa yli 60%.

LISÄTIETOA PUHDISTUKSEN TÄRKEYDESTÄ ALLA OLEVASTA BLOGISTAMME.

bottom of page