top of page

Iv-kanavien puhdistus

Ilmasi toteuttaa kiinteistösi iv-kanavien puhdistuksen luotettavalla ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella. Teemme ilmanvaihdon puhdistuksia Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun lisäksi Turun, Tampereen, Seinäjoen ja Oulun seuduilla sekä tarvittaessa muun Suomen alueella.

Käytämme töissämme Suomessa valmistettuja laitteita, jotka on suunniteltu juuri Suomessa käytettävien ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukseen. 

Hinnoittelumme on avointa ja rehellistä. Voit laskea hintalaskurillamme, mitä iv-kanavien nuohous tulee maksamaan haluamassasi kohteessa. 

 iv kanavien puhdistus - Ilmasi Oy

Ilmanvaihdon puhdistus - mitä se on? 

Ilmanvaihdon puhdistus on tärkeä osa ilmanvaihtojärjestelmän huoltoa, joka tulisi tehdä säännöllisin väliajoin – yleensä 5 - 10 vuoden välein. Koneellinen ilmanvaihto on usein puhdistettava 5 vuoden välein ja painovoimainen ilmanvaihto 10 vuoden välein. Puhdistuksen yhteydessä kanavistoon kertyneet epäpuhtaudet, kuten pöly, noki, rasva ja mikrobit poistetaan harjaamalla kanavat, kun ne ovat alipaineistettuina. Tämä ehkäisee epäpuhtauksien kulkeutumista sisäilmaan ja parantaa ilmanvaihdon toimivuutta. Puhdistuksen yhteydessä tarkistetaan myös ilmamäärien oikea säätö ja tarvittaessa suoritetaan kanavien tiiveystarkastus. 

Miksi iv-kanavien puhdistus Ilmasilta?

SUOMALAISET PUHDISTUSLAITTEET

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa käytettävät harjat, vaijerit ja alipaineistaja eli puhdistuksen tulokseen eniten vaikuttavat laitteet ovat kaikki suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tämä takaa sen, että laitteet joita käytämme soveltuvat juuri suomalaisiin koteihin.

AMMATTITAITO JA
KOKEMUS

Kaikki huoltomiehemme ovat alansa ammattilaisia. Panostamme henkilökuntamme osaamiseen ja hyvinvointiin. Lisäkoulutukset ja jokaisen huomioon ottaminen ja arvostus yrityksessämme takaavat myös sinulle erinomaisen palvelun.

KILPAILUKYKYINEN
HINTA

Kehitämme jatkuvasti kaikkea mitä teemme. Tehokkuuden ja virtaviivaisuuden ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja edullisemmin, tinkimättä laadusta.

6 syytä, miksi ilmanvaihdon puhdistus kannattaa

Ilmasi Kosteusvaurio Ilmanvaihto

KOSTEUS POIS TALOSTA

Erityisesti märkätilojen poistoilmanvaihdon tulee toimia tehokkaasti. Jos kosteus ei kulkeudu ilmanvaihtokanavia pitkin ulos talosta, voi se aiheuttaa kosteus- ja homevaurioita. Jos esimerkiksi kylpyhuoneen peili pysyy huurtuneena pitkään, ilmanvaihto ei todennäköisesti toimi niin kuin sen pitäisi ja ilmanvaihon puhdistus on aiheellista toteuttaa.

Woman Sleeping

PAREMPI UNENLAATU

Koska nukkuminen on päivittäinen tarpeemme, ja siihen käytetään useita tunteja vuorokaudesta, on sillä suuresti merkitystä minkälaisissa olosuhteissa nuo tunnit vietämme. Uni on aikaa, jolloin aivot ja keho palautuvat päivän rasituksista. Kunnollinen ilmanvaihto pitää makuuhuoneen raikkaana ja hengitysilmasta syntyvät hiilidioksidimäärät kohtuullisina. Mikäli univaikeudet ja kuumana kesäyönä sängyssä kieriminen ovat tuttuja, kannattaa huolehtia ilmanvaihto kuntoon. 

rasvakanava.jpg

KEITTIÖN RASVAKANAVAN PALORISKI

Pelastuslain (379/2011) 13 §:n mukaan rakennuksen omistajalla, haltijalla tai toiminnanharjoittajalla on velvoite huolehtia, että ilmanvaihtokanavat ja -laitteet ovat huollettu ja puhdistettu siten, ettei niistä aiheudu tulipalon vaaraa. Keittiön rasvakanavan kohdalla puhdistuksen säännöllisyys on erityisen tärkeää, koska rasvapaloa ei voi vedellä sammuttaa. Lisää blogistamme.

Pregnant Woman by Birch

ALLERGIAT - MYÖS ENNALTAEHKÄISY

Jokaisen kodinomistajan arkielämään vaikuttaa suuresti sisäilman laatu. Astmaatikkojen ja allergisten perheiden kohdalla on kuitenkin kyse elintärkeästä elementistä; Huono sisäilma voi aiheuttaa mm. nuhaa, silmä-, hengitys- ja iho-oireita. Pahimmillaan astmaa sairastavan oireet voivat pahentua radikaalisti. Lisää ilmanvaihdon puhtauden tärkeydestä allergikoille blogistamme.

Fun with Imagination

KIINTEISTÖN ARVO

Kun ilmanvaihtokanavat puhdistetaan säännöllisin väliajoin, voi asunnon ostajalla olla rauhallisempi mieli. Raikas sisäilma ja riittävä ilmanvaihto ovat paitsi asumisterveyden myös rakenteiden kunnon kannalta tärkeitä. Lämmityksen ja ilmanvaihdon säädöillä ja niihin liittyvillä toimenpiteillä pienentyy myös energialasku. Jopa 1/3 kiinteistön kokonaiskulutuksesta syntyy ilmanvaihdon kautta. 

Sisäilman laatu ilmasi

SISÄILMAN LAATU

Vuonna 2016 Harvardin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa tarkkailtiin sisäilman laatua ja sen vaikutusta koehenkilöiden kognitiivisiin kykyihin, kuten oppimiseen, päätöksentekoon ja muistiin.

Tutkimuksessa havaittiin, että ilmanlaadun vaikutus oli merkittävä. Kun ilmanvaihtoa parannettiin ja huoneissa oli alhaiset hiilidioksiditasot, kognitiiviset tulokset nousivat jopa yli 60%.

LISÄTIETOA PUHDISTUKSEN TÄRKEYDESTÄ ALLA OLEVASTA BLOGISTAMME.

bottom of page